Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Călin Georgescu susține că România incită prin scutul NATO de la Deveselu: "Despre asta este vorba!"

Postat la: 06.02.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Călin Georgescu, căruia i s-a propus funcția de președinte de onoare al AUR, susține că țara noastră „incită" prin prezența scutului NATO de la Deveselu. El cere o renegociere a poziției României în NATO sau Uniunea Europeană.

„Aum două săptămâni președintele american a convocat, cum e și firesc, liderii țărilor membre NATO din Europa, pentru a discuta subiectul Ucraina. Au participat toți, mai puțin o singură țară: România. Asta spune foarte multe, din punct de vedere diplomatic, de relație cu un partener strategic, dar și cât ești luat în seamă. Ori, noi fiindcă nu am fost luați în seamă, una peste alta acest ultim aspect dovedește din plin ceea ce am mai spus referitor despre scutul de la Deveselu. În momenul în care ai o acțiune prin care inciți (n. r.: despre scutul de la Deveselu), căci despre asta este vorba... (...).

Nu se pune problema așa (n. r.: să fie scoasă România din NATO), ci cum să negociezi. (...) Pentru asta, când ești înăuntru, negocieizie interesul țării tale. Nici în NATO, nici în UE, nu a fost negociat nimci pentru țara noastră. Pe mine mă va interesa mereu pacea. În momentul în care intri pe aceste meleaguri al incitării, inclusiv al vecinilor, nu este bine. La baza Kovălniceanu a fost furată motorina. Eu pun o întrebare: cine pe cine apără? La fel îmi pun întrebarea în toate pozițiile pe care le avem, inclusiv în economie. Noi trebuie să ne structurăm în interior, să nu mai apelăm la exterior. Vreau să subliniez: firul roșu e interesul național", a spus Georgescu, la Realitatea Plus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE