Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bătălia pentru sănătate: Costache sau Cîrstoiu? Unul e scos din joc de dosarul de la DNA si de Orban desi e dorit de Iohannis

Postat la: 15.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Demiterea lui Vlad Voiculescu a dus la mari tensiuni în coaliția de guvernare. Prin prestația dezastruoasă a ministrului pluserist, "USR-PLUS s-a lins pe bot de vreo altă nominalizare," susțin sursele din Palatul Victoria.

De aproape două luni, Victor Costache, fostul ministru al sănătății (care și-a depus demisia la primele cazuri de infectări cu SARS-CoV-2, în martie anul trecut) este consilier onorific al premierului Florin Cîțu. Aceleași surse suțin că el a fost adus de Klaus Iohannis pentru a talona ieșirea intempestivă, în decor, a lui Voiculescu. De fapt, chirurgul sibian a fost recomandat de președinte și la primul mandate.

Liberalii vechi l-ar dori Cătălin Cîrstoiu, fost director la Municipalul bucureștean, demis de Florin Bodoc, pe vremea cât era ministrul sănătății din partea PSD. Problema lui e că are un dosar la DNA pentru o achiziție supraevaluată a unui aparat pe care a dat 2 milioane de euro, în loc de 400.000-500.000 cât ar fi fost prețul corect, pe vremea mandatului său de manager. Dintre Costache și Cîrstoiu, fiul lui Ion Cârstoiu, fesenist de frunte după 1990, președintele îl preferă pe chirurgul sibian, insa Ludovic Orban se opune.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE