Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu și Ponta se comporta ca si cum ar fi in continuare mână-n mână

Postat la: 20.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traian Băsescu primește un ajutor, mai mult sau mai puțin sperat, de la Victor Ponta. Mai degrabă impus de servicii, am putea spune. Altfel nu se explică de ce Iurie Leancă, pion de bază pe liste de europarlamentari a lui Ponta, a început să îl laude pe fostul președinte al României.

„Domnul Băsescu le-a oferit moldovenilor o undiţă. Eu spun că a fost o chestiune bună. Oamenii trebuie să aibă această posibilitate de a alege: vrea să stea acasă sau vrea să meargă şi să muncească, în condiţii absolut legale ca cetăţean european.", a declarat Iurie Leancă. Declarația ar fi surprinzătoare dat fiind faptul că Traian Băsescu și PMP sunt contracandidații lui Ponta și ai lui. Dar nu este. Este doar un smenal că serviciile își fac treaba.

Pentru că Traian Băsescu este în impas după apariția dosarului de colaborare cu Securitatea și riscă să nu mai intre în Parlamentul European. Iar acolo serviciile au nevoie de oameni. Așa că partidul lor, Pro România și Victor Ponta au primit ordine clare. Băsescu trebuie să ajungă la Bruxelles. Oricum, cei doi, Ponta și Băsescu, nu sunt la prima colaborare și cel mai la îndemână ar fi să ne aducem aminte de momentul în care au bătut palma pentru numirea Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA.

Traian Băsescu și George Maior au reușit să îl pună pe Ponta președinte la PSD, iar în schimb acesta din urmă și-ar fi luat angajamentul ca nimeni nu îl va trage al răspundere pe Băsescu pentru relele făcute cât timp a fost șef de stat. Atunci ordinele au fost clare. Maior a tras toate sforile ca Victor Ponta să ajungă șeful PSD, iar de aici mai era de făcut următorul pas: Ponta, președinte al României. Punct în care George Maior devenea prim-ministru, iar Gabriel oprea, șeful SRI. Planul însă nu a ieșit, pentru că a fost scos din mânecă Klaus Iohannis. Probabil era mai promițător decât Victor Ponta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE