ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Autorul comparației "sexul după 45 de ani e ca un avion care ridică botul la decolare" s-a înscris în PSD!

Postat la: 04.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PSD Timiș, prin vocea liderului Mihai Ritivoiu, anunță achiziționarea unui nume greu din lumea dreptului, avocatul Cristian Clipa, conferențiar la Facultatea de Drept din Timișoara și fost șef de barou. El s-a remarcat în domeniul universitar cu discuția despre sexul după 45 de ani și onorariile de peste 10.000 de Euro ale avocaților.

"După mai multe discuții, Cristian Clipa a decis să ni se alăture la organizația PSD Timișoara. Nu e cazul să-l prezint, este o personalitate în lumea dreptului administrativ, e conferențiar la Facultatea de Drept, un avocat cu mari realizări", a anunțat Mihai Ritivoiu, despre obținerea semnăturii de adeziune din partea lui Clipa. Fostul decan al Baroului Timiș și conferențiar universitar ar fi spus studenților, într-o discuție informală, nu doar că se pot obține onorarii cu patru zerouri, dar și cum este sexul după 45 de ani: "degeaba ai bani, dacă nu poți să te bazezi pe vigoarea fizică."

"Știți cum e sexul la 45 de ani? În forma unui avion care ridică botul la decolare, după care te temi tot zborul să nu te prăbușești...", a mărturisit avocatul. Cristian Clipa s-a născut în 1975 și în 1999 a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În 2004 a devenit doctor în drept cu distincția Magna Cum Laude. În prezent, predă la Facultatea de Drept și Științe Administrative a UVT. Din 2011 este Director al Departamentului de Drept Public a Facultății de Drept, potrivit informațiilor prezentate în CV-ul său. A fost, pentru o perioadă scurtă de timp, și în USR Timiș.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE