Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Austeritate bahica liberală: "Whisky pentru că era la ofertă!", zice un primar PNL

Postat la: 17.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

12.000 de lei a cheltuit ieri Primăria Homocea, condusă de Vasile Petrea, primar PNL pe cadourile de Moș Crăciun, care vor fi oferite consilierilor și funcționarilor, informează Monitorul de Vrancea.

Consilierii locali și funcționarii de la Homocea vor primi pachete de la Moș Crăciun cu whisky, vinuri sau spumant. Administrația locală din Homocea a cheltuit, ieri, peste 12 mii lei, adică 2500 euro, pentru pachete cu alimente care urmează să fie date cu ocazia Sărbătorilor. Au fost achiziții directe, de la Metro Cash&Carry, prin care au fost cumpărate: cumpărat cașcaval Delaco, jambon Pădurea Negradă, Salam Sibiu, prosciutto crudo, turtă dulce, arahide, fistic prăjit, dar și 15 sticle de J&B Rare Scotch, spumant Zarea, sticle de Pinot Noir și Sauvignon Blanc din colecția Beciul Domnesc, șacoșe, pachete Dolce Natale, Azurro, Buone Feste, coșuri Merry Christmas. „Sunt pachete care vor fi date consilierilor locali, funcționarilor din Primărie. Nu m-am ocupat eu de achiziție. Probabil că au luat whisky pentru că era la ofertă, la același preț ca spumantul", a declara primarul PNL din Homocea, Vasile Petrea, Monitorului de Vrancea.

O altă achiziție directă făcută, tot ieri, de primăria Homocea a fost pentru pachete cu dulciuri. Valoarea pachetelor este mai mare, de peste 15,6 mii lei, adică 3200 euro. Au fost cumpărate portocale, biscuiți, diverse mărci de ciocolată, napolitane, acadele, prăjituri de ciocolată, sacoșe, Nutella. Primarul liberal al comunei vrâncene Homocea, Vasile Petrea, a alocat aproximativ 58.000 de euro din bugetul primăriei pentru o nouă mașină. Voia să cumpere un bolid 4×4 de culoare metalizată, însă planul său nu a putut fi dus la capăt, deoarece o astfel de achiziție ar fi încălcat legislația.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE