Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Apel politic național: "penalii" USR nu mai pot păcăli pe nimeni!

Postat la: 24.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dosarul de la DNA privind achizițiile de vaccinuri împotriva COVID-19 reușește în aceste zile să demaște ipocrizia din USR, spune Partidul Umanist Social Liberal, pe rețelele de socializare.

Vineri, într-o postare pe Facebook, PUSL amintește că USR și-a clădit capitalul electoral pe sloganuri așa cum este „fără penali", iar acum, când chiar unul de-al lor este într-o astfel de situație, fac zid în jurul său și îl apără, acuzând răzbunări politice.

Umaniștii denună și disponibilitatea USR de a face alianțe cu oameni care „i-au umilit pe români", așa cum este cazul fostului premier Ludovic Orban, doar pentru a obține o cotă mai bună la alegerile din 2024.

„În ultimii ani, o serie de personaje au profitat de buna credință și de legitimele așteptări ale românilor, mințindu-i că vor schimba țara în bine. Astăzi, sloganurile lor se năruie în fața realității. Indivizi precum Cioloș, Drulă sau Barna, după ce au făcut guverne artificiale, după ce au creat sisteme paralele de putere, prin care au nenorocit oameni și familii, pentru singura vină de a le fi fost lor competitori politici, își arată acum adevărata față, după ce au mințit și înșelat poporul român.

Situația dosarului deschis de procurorii DNA cu privire la achizițiile de vaccinuri din pandemie, prin care Bugetul de Stat a fost prejudiciat cu aproximativ 1 miliard de euro, le pune tuturor oglinda în față. După ce și-au făcut un titlu de glorie din hărțuirea celorlalți, din transformarea în circ a ședințelor Parlamentului, din zăngănitul cătușelor și promovarea sloganului #fărăpenali, liderii USR își demască propria ipocrizie.

Confruntați cu acuzațiile de mare corupție la adresa lui Vlad Voiculescu, aceștia fac zid în jurul fostului ministru al Sănătății, care conform propriilor poziționări din spațiul public, ar fi "penal" prin calitatea dobândită în cadrul anchetei structurii de Parchet.

Și ca și cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, autotintitulații "oameni noi" de dreapta, anunță alianțe cu personaje care i-au umilit pe români, precum Ludovic Orban, campionul altor achiziții dubioase din pandemie, sau Eugen Tomac, invenția lui Traian Băsescu și negustor al celor câteva voturi rămase din zestrea stăpânului său. La nevoie, aceștia și-ar uni destinele chiar cu alde Simion sau Șoșoacă, numai să aibă o șansă, căt de mică, la ciolanul puterii, la privilegii și acces la bani.

Invocând rațiuni politice cu privire la dosarul prin care se cercetează o gaură uriașă din fonduri publice, pentru vaccinuri despre care se știa că depășesc mult nevoile populației, "progresiștii" dau încă o dată măsura inconsecvenței, a dublei măsuri și a disprețului față de oameni.

Nădăjduim cu tot sufletul că anul viitor românii vor înțelege ce a însemnat pentru ei, pentru copiii și familiile lor alegerea unor președinți ca Băsescu sau Iohannis, ori desemnarea unor premieri precum Cioloș, Cîțu sau Orban. Este necesară o TREZIRE NAȚIONALĂ, iar alegerea unor oameni adevarați, care au reușit să facă ceva pentru viața lor și a celor din jur este garanția că vor reuși să facă ceva și pentru România.

Așa să ne ajute Dumnezeu!", scrie PUSL pe rețelele de socializare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE