Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ancuța-Felicia Dunca este vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat la o autoritate guvernamentală din domeniul energetic

Postat la: 02.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ancuța-Felicia Dunca este din Glod, satul fraților Petreuș, un sat tradițional aflat în comuna Strâmtura din județul Maramureș. Recent, a fost numită vicepreședinte, cu funcția de subsecretar de stat, la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

Crescută într-o familie cu demnitate și drag de tradiție, a fost învățată să își iubească țara. Din acest motiv, a ales să plece la București și să se implice constant în diverse activități care au ca scop principal dezvoltarea României. Implicată frecvent în activitățile culturale din asociațiile maramureșenești din București, Ancuța-Felicia Dunca este o susținătoare a promovării culturii românești.

Maramureșeanca Ancuța-Felicia Dunca are o vastă experință în administrația publică, ocupând inclusiv funcția sef serviciu juridic la Poliția Locală Sector 1. A fost angajata Camerei Deputaților pe biroul de parlamentar al deputatului Daniel Tudorache, iar de curând a fost numită de catre Premierul Nicolae Ciucă, vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, o instituție care asigură siguranța exploatării zăcămintelor de țiței și gaze naturale din Marea Neagră.

Pentru o perioadă de 5 ani, Ancuța-Felicia Dunca va fi cea care verifică respectarea legii în această instituție, mai exact va supraveghea companii precum: Petrom, Black Sea Oil & Gas și Romgaz. Ancuța-Felicia Dunca este absolventă de Drept, cu mastere în carieră judiciară, administrație și management public. Având un spirit competitiv, maramureșenii se așteaptă la performanțe cu rezultate pe măsură în cadrul instituției în care va activa, că va fi un vicepreşedinte onest și cu autoritate morală care va desfășura proiecte ce vor duce la o bună creștere a nivelului de trai și a calității vieții din România.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE