ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Alexandru Rafila, candidat la Primăria Capitalei. Victor Ponta a batut palma azi la ora 14,00 cu reprezentantul OMS pentru Romania. Gabriela Firea se pregateste sa-si faca bagajele si i se plange lui Pandele

Postat la: 23.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alexandru Rafila va fi candidatul Pro Romania la Primăria Capitalei. Azi, la ora 14,00, reprezentantul OMS pentru Romania a batut palma cu Victor Ponta in sediul partidului. De fata a mai fost si Nicu Banicioiu, care se va ocupa, alaturi de o intreaga echipa, de candidatura lui Rafila.

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, una dintre figurile emblematice din perioada pandemiei de Covid-19, face, astfel, un pas important către politică. Medicul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie şi reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), are o imagine bună în România acestor zile și ar putea fi alegerea surpriză a lui Victor Ponta pentru a ocupa fotoliul pe care stă acum Gabriela Firea (PSD).

Din informatiile Ziuanews, Gabriela Firea a intrat in panica la aflarea vestii si i-a spus unui apropiat aflat la ea in birou: "De aia nu m-au lasat pe mine sa fac testarea in Bucuresti si de aia m-a atacat Rafila cand am vrut si a zis ca testele mele sunt proaste si ca nu recomanda si l-au blocat si pe Cercel (n.r. - Adrian Streinu-Cercel, care a fost exclus din echipa oficiala anti-covid)". Dupa care a facut o criza de isterie caracteristica firii sale, incepand sa planga... Sursele noastre ne-au mai informat ca dupa ce s-a mai linistit, a dat un telefon: "Ai auzit ca nenorocitul de Ponta il pune pe Rafila sa candideze la Primarie impotriva mea?! Ce ma fac, Tati?!" (n.r. - "Tati" e apelativul lui Florentin Pandele in familie, sotul Gabrielei Firea, primarul de Voluntari). Dupa care a continuat: "Ce o sa vedem? Zici c-o sa vedem! P-ăsta il voteza lumea, ca cica i-a scapat de covid!..." De unde intelegem ca Gabriela Firea e pe cale sa-si faca bagajele.

Victor Ponta, dupa intalnirea cu Alexandru Rafila: "Săptămâna viitoare o să ne anunțăm candidații la București şi în restul ţării. Am avut o discuție, dupa cum stiti, si cu Robert Negoiță şi am discutat foarte multe despre ce putem face pentru Bucureşti ca să venim cu nişte oameni şi cu nişte proiecte de modernizare a Bucureştiului. O să prezentăm și persoanele, săptămâna viitoare, nu pot sa va zic nimic concret despre Alexandru Rafila, decat ca m-am intalnit cu el si am vorbit si despre asta, daca a acceptat sau nu o sa vedem saptamana viitoare, ca are ragaz sa se gandeasca in week-end. Sigur ca eu m-as bucura sa imi dea vestea cea mare luni, sunt sanse mari..."

Sursele Ziuanews afirma, insa, ca Alexandru Rafila a acceptat de fapt sa fie candidatul la Primaria Capitalei, dar Victor Ponta doreste sa mai pastreze suspansul. In cazul in care Rafila n-ar fi acceptat, Victor Ponta ar fi mizat pe amânarea alegerilor din 27 septembrie. Președintele Pro România a discutat despre acest subiect și cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, dar si cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Acum, insa, cu Rafila candidat, Pro Romania merge in plin la alegeri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE