Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alegeri europarlamentare și Referendum. Buletine pentru Referendum, oferite numai la cerere

Postat la: 26.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alegeri europarlamentare 2019 și Referendum pe Justiție. Au fost semnalate primele nereguli la secțiile de votare. Spre surprinderea celor care s-au dus să voteze pentru alegerile europarlamentare și pentru referendumul pe justiție, cei care le-au înmânat buletinele de vot au recurs la un gest surprizător.

Concret, atunci când mulți dintre votanți au primit buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare, au fost întrebați... dacă doresc și buletin de vot pentru referendum. Sau, în unele cazuri, nici măcar nu li s-au înmânat respectivele buletine de vot pentru referendum. Dacă votantul respectiv nu a cerut, nu a primit. Firește, este absolut normal ca oamenii veniți pentru a vota să primească, de la bun început, și buletinul de vot pentru alegerile europarlamentare 2019, și buletinul de vot pentru referendumul pe Justiție.

Printre alte nereguli semnalate până acum trebuie menționat și că au fost descoperite și ștampile de control aplicate greșit - pe prima pagină a buletinului, în loc de ultima, ceea ce poate duce la invalidarea votului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE