Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Agentul Klaus, mesaj electoral fără precedent pentru un presedinte in Romania: "Toate sondaje arată că PNL este castigator. Votati PNL!"

Postat la: 03.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Klaus Iohannis a făcut un gest fără precedent, de când este președintele României, din decembrie 2014! Iohannis a încercat să își sensibilizeze electoratul și le-a cerut votanților săi să iasă la vot și să nu voteze alt partid decât PNL.

Președintele i-a avertizat pe cei care l-au votat la prezidențiale că dacă nu vor vota cu PNL se va întâmpla ce s-a întâmplat în 2016. "Abia aștept să refacem tot ce a fost lăsat mai încet, să repornim economia și să reajungem la normalitate. Este ușor de observat că, în ultimele zile, auzim despre sondaje. Toată lumea, toate partidele prezintă sondaje. Într-un fel, este bine. Cam în toate sondajele este dat câștigător PNL, ceea ce este un lucru bun. Și eu îmi doresc să câștige PNL. Alegerile nu se câștigă în sondaje, ci la urne, prin vot. Așadar, vă rog să mergeți și să votați. Este extrem, extrem de important.

Ați fost alături de mine în 2019, la referendum, și am reușit să oprim ciopârțirea legilor justiției. Ați fost alături de mine la alegerile prezidențiale. Mergeți la vot ca să nu pățim ca în 2016, când a câștigat PSD și a urmat coșmarul în care PSD și-a bătut joc de țară, de justiție, de investiții. Așa ceva nu ne mai dorim. Mergeți la vot! Votați! Alegerile se câștigă prin vot. Ați fost alături de mine, votați echipa cu care vom reconstrui România, votați România normală.", a spus Klaus Iohannis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE