Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Așa arată disperarea: minciunile lui Clotilde Armand!

Postat la: 22.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 care nu a acordat nicio importanță reabilitării clădirilor cu risc seismic, pune astfel viața oamenilor în pericol, consideră Alexandru Pânișoară, candidatul PUSL la Sectorul 1.

„Un calcul sumar arată că ar putea fi în jur de 8.000 de persoane care ar risca să își piardă viața în cazul unui seism puternic. Vorbim de peste 3.500 de apartamente care sunt în clădiri încadrate în clasa I risc seismic și în categoria de urgență. Acestea sunt construcții care se vor prăbuși în cazul unui cutremur", a declarat Alexandru Pânișoară.

Redutabilul adversar al lui Armand spune că în total, potrivit datelor disponibile acum, sunt 114 clădiri încadrate în clasa I risc seismic și 344 clădiri încadrate în categoria de urgență. Clotilde Armand spunea, în urmă cu câteva luni că nu poate consolida clădirile cu risc seismic pentru că nu îi permite legislația, iar administrația pe care o conduce nu are astfel niciun instrument legal la îndemână.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE