Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












5 parlamentari PSD îi cer profesorului Iohannis să-l examineze "pe agramatul elev" Grindă

Postat la: 16.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patru deputaţi PSD, Nicuşor Halici, Angel Tîlvăr şi Dragoş Bârlădeanu şi senatorul Cristian Dumitrescu îl fac varză pe Ion Ştefan, poreclit Grindă, după ce a acuzat de la tribuna Parlamentului că tot ce se spune despre el e o calomnie.

Azi, s-a dezbătut Moţiunea simplă împotriva sa. Bâlbe, sărituri de rând, cuvinte stâlcite, râsete din sală, asta a fost atmosfera "plenară" a prezenţei ministrului care nu a auzit de Napoleon.

Într-o misivă publică, cei patru social democraţi îi cer preşedintelui Klaus Iohannis şi premierului Ludovic Orban să-şi ceară scuze că l-au pus ministru pe Ion Ştefan, poreclit "Grindă," "cel mai incompetent şi agramat ministru din istoria României".

Ion Ştefan a amânat audierea sa. La precedentul termen a venit cu un corset de gât, susţinând că are probleme cu cervicala.

Probabil "şi-a cumpărat timp" pentru a face o prezentare mai de Doamne ajunge.

În respectivul document, cei patru parlamentari îl mai întreabă pe profesorul Iohannis ce notă i-ar da elevului Ştefan, după examenul dat azi în Parlament.

Ei susţin că au asistat la un stand-up comedy, cu Grindă în rol principal.

Într-o "Românie educată" (cei patru fac ironie de programul prezidenţial, rămas pe hârtie n.a.), se întreabă: "trebuie să înțelegem că mesajul pe care îl transmiteți tinerilor și românilor în general, este că poți să conduci de la cel mai înalt nivel, cel al Guvernului României, indiferent de coeficientul de inteligență, de pregătirea academica și de orice urmă de habar și cu o totală indiferență față de instituțiile fundamentale ale statului român?" Sigur, retoric.

Cei patru cer "pupilului" preşedintelui şi premierului "să se ruşineze şi să plece".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE