Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












130 de ani de social-democraţie în România. Vicepreședintele Comisiei Europene, la aniversarea PSD

Postat la: 31.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat vineri la evenimentul organizat de PSD cu ocazia împlinirii a 130 de ani de la crearea primului partid social-democrat din țara noastră.

La eveniment este prezent şi Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene. La eveniment a fost evocată contribuția substanțială a social-democraților români la dobândirea drepturilor sociale, promovarea justiției sociale și a egalității de șanse între femei și bărbați.

Un alt subiect abordat a fost şi rolul hotărâtor pe care personalități istorice ale stângii l-au avut la înfăptuirea Marii Uniri, cât și ulterior, prin eforturile realizate în vederea renașterii democrației românești după Revoluția din 1989, respectiv pentru aderarea României la NATO și Uniunea Europeană.

„Vineri, 31 martie, se sărbătoresc 130 de ani de la crearea primului partid social democrat în România. Partidul Social Democrat şi PES activists România organizează cu acest prilej un eveniment inedit prin care va fi evocată contribuţia substanţială a social-democraţilor români la dobândirea drepturilor sociale, promovarea justiţiei sociale şi a egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi, precum şi rolul hotărâtor pe care personalităţi istorice ale stângii l-au avut la înfăptuirea Marii Uniri, cât şi ulterior, prin eforturile realizate în vederea renaşterii democraţiei româneşti după Revoluţia din 1989, respectiv pentru aderarea României la NATO şi Uniunea Europeană„, se arată într-un mesaj pe pagina de Facebook a PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE