Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vladimir Putin ordona "vaccinarea in masa a intregii populatii" si afirma ca "vaccinul rus este cel mai bun din lume!"

Postat la: 13.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat miercuri lansarea unei vaccinari in masa a populatiei Rusiei impotriva COVID-19 incepand de saptamana viitoare, apreciind ca vaccinul dezvoltat de tara sa este "cel mai bun", relateaza Reuters si AFP.

"Cer lansarea unei vaccinari in masa a intregii populatii incepand de saptamana viitoare", a declarat Vladimir Putin intr-o reuniune a guvernului rus in regim de videoconferinta. "Vaccinul rus este cel mai bun din lume", a dat asigurari liderul de la Kremlin. Rusia, care se plaseaza pe pozitia a patra in lume ca numar al cazurilor de COVID-19, a inceput in luna decembrie vaccinarea pe scara larga contra acestei boli.

Vicepremierul Tatiana Golikova a afirmat ca incepand din 18 ianuarie autoritatile ruse vor fi pregatite sa extinda programul de vaccinare. Rusia nu a impus niciun fel de lockdown in timpul celui de-al doilea val al pandemiei, inceput in luna septembrie, oficialitatile de la Moscova sustinand ca restrictiile punctuale sunt suficiente pentru a reduce raspandirea COVID-19. Miercuri dimineata Rusia a raportat 22.850 de noi cazuri de COVID-19 in 24 de ore, ceea ce aduce la 3,5 milioane numarul total al persoanelor infectate de la izbucnirea pandemiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE