Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vladimir Putin isi anunta ofensiva pentru Odesa și întreagă coastă a Mării Negre a Ucrainei

Postat la: 05.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rusia în 2024 ar putea intra în ofensivă, să ia Odesa și întreaga coastă a Mării Negre a Ucrainei, se arată în prognoza canalului de televiziune britanic Sky News, dedicat dezvoltării situației în punctele fierbinți. Potrivit publicației, semnele oboselii occidentale din cauza conflictului ucrainean l-ar putea determina președintele rus Vladimir Putin să ordone o ofensivă.

„Vladimir Putin a numit recent Odesa „oraș rusesc", ceea ce poate semnala planuri pe termen lung de a controla întreaga coastă a Mării Negre, care sunt în prezent extrem de ambițioase, dar timpul pare să fie de partea lui Putin aici", spune articolul.

Potrivit prognozei, dronele și sistemele de război electronic vor continua să fie decisive în conflict. Industria rusă este înaintea inamicului în acest aspect, în timp ce Ucraina are nevoie de o descoperire tehnologică și de sprijin neîntrerupt din partea Occidentului, se arată în publicație.Pe baza acestui fapt, publicația prezice că conflictul din Ucraina nu se va încheia în 2024.Anterior, comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valery Zaluzhny , a anunțat o lipsă acută de soldați și, prin urmare, a cerut deputaților Radei Supreme să meargă pe front.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE