Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vladimir Putin și-a revendicat victoria: primul ordin dat de președintele rus!

Postat la: 18.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că rezolvarea problemelor în cadrul „operațiunii militare speciale" din Ucraina și consolidarea forțelor armate sunt principalele obiective pentru el în noul mandat.

"În primul rând, trebuie să rezolvăm problemele în cadrul operațiunii militare speciale, să consolidăm capacitatea de apărare, să consolidăm forțele armate. Acest lucru se întâmplă într-un ritm foarte bun și cu o calitate excelentă", a declarat Putin reporterilor, relatează agențiile ruse de presă.

El a menționat că principalele sarcini ale dezvoltării țării au fost stabilite recent în adresa adresată Adunării Federale. "Sarcina noastră este să folosim încrederea cetățenilor Federației Ruse pentru a face tot ceea ce depinde de noi, astfel încât toate sarcinile stabilite să fie rezolvate și obiectivele să fie atinse", a subliniat Putin.

"Mulțumesc tuturor cetățenilor Rusiei pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a rezolva sarcinile care au fost stabilite pentru țară și pentru a atinge obiectivele pe care le considerăm absolut prioritare", a adăugat Putin.

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că forțele armate ale Rusiei avansează în fiecare zi în Ucraina și că forțele Moscovei dețin inițiativa pe câmpul de luptă.

Vladimir Putin conduce în alegerile prezidențiale din Federația Rusă cu 87,34%, după numărarea a 50% din voturi, a declarat șefa Comisiei Electorale Centrale a Federației Ruse, Ella Pamfilova (mai multe despre rezultatele parțiale, aici).

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat în discursul său zilnic că "dictatorul rus simulează alte alegeri" şi că Vladimir Putin este "bolnav de putere şi face totul pentru a conduce pentru totdeauna", relatează News.ro.

"În mod clar, alegerile nu sunt nici libere, nici corecte, având în vedere că Putin şi-a întemniţat adversarii politici şi i-a împiedicat pe alţii să se opună lui", a anunţat Casa Albă.

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a salutat duminică "victoria strălucitoare" a lui Vladimir Putin în alegerile prezidenţiale din Rusia, în timp ce televiziunea de stat a subliniat "susţinerea colosală" de care se bucură liderul de la Kremlin, care ar urma să obţină peste 87% din voturi, potrivit unui exit-poll şi rezultatelor parţiale, relatează AFP. "Îl felicit pe Vladimir Putin pentru victoria sa strălucitoare", a declarat Medvedev, numărul doi în Consiliul rus de securitate şi care a fost preşedinte al ţării din 2008 până în 2012, în timp ce actualul lider de la Kremlin ocupa funcţia de premier.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE