Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viktor Orban: În Ungaria a fost construit statul democrat-creştin

Postat la: 22.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ungaria a postulat în ultimii ani un model social şi politic: a construit un stat democrat-creştin, iar acest model funcţionează şi este un succes, a declarat sâmbătă, la Roma, premierul ungar Viktor Orban, într-o întâlnire cu reprezentanţii partidului Fratelli d'Italia, transmite agenția MTI, citată de Agerpres.

„Succesul politic este evident - alianţa guvernamentală din Ungaria a câştigat trei alegeri parlamentare cu o majoritate de două treimi şi există de asemenea realizări economice", a spus Orban. Potrivit şefului executivului ungar, acest model se bazează pe trei piloni - familia, naţiunea şi libertatea creştină.

„Noi suntem în minoritate în elita politică europeană, dar în majoritate în rândul naţiunilor şi al oamenilor. Opoziţia faţă de noi este mare, bogată, puternică şi bine organizată şi de aceea trebuie să ducem o luptă nejustificat de grea pentru ceea ce este corect", a subliniat liderul ungar.

El a precizat că ţara sa este pregătită să ajute Italia în gestionarea problemei migranţilor ilegali. „Dacă Italia este angajată faţă de protejarea frontierelor sale, atunci noi o vom ajuta, inclusiv pentru returnarea imigranţilor ilegali aflaţi deja în această ţară", a explicat Viktor Orban.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE