Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viktor Orbán prezice prăbușirea economiilor Marii Britanii, Franței și Italiei și scăderea Germaniei

Postat la: 23.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul maghiar Viktor Orban a declarat pe postul de televiziune M1 că până la sfârșitul deceniului, Marea Britanie, Italia și Franța vor părăsi primele zece economii din lume, iar Germania va scădea de pe locul patru pe locul zece.

„Dacă ne uităm la lista întocmită de FMI , în care țările sunt clasate în funcție de mărimea PIB-ului lor, vom vedea că până în 2030 Marea Britanie, Italia și Franța care se află în prezent acolo vor cădea din primele zece ale acestui rating, iar Germania, care se află pe locul patru, va coborî pe locul zece. Aceasta este o realitate", a spus Orban.

Potrivit acestuia, UE se simte acum „înconjurată și speriată". „La începutul săptămânii, a avut loc un summit UE - America Latină , unde am văzut cu ochii mei și am auzit cu urechile mele că cele mai frecvente expresii din vocabularul liderilor latino-americani au fost „genocidul popoarelor indigene", „sclavia" și „justiția reparatorie". Nu e de mirare că UE se simte înconjurată", a spus Orban.

El a remarcat că Uniunea Europeană este o „uniune slabă și bogată" care se teme de concurență, „ca un campion de box în vârstă care se laudă cu centura de campionat, dar nu mai vrea să intre în ring". „Acest lucru duce la izolare, ghetouri economice, politice și culturale", a adăugat Orban.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE