Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viktor Orbán şi Mateusz Morawiecki i-au pus la punct pe greii UE

Postat la: 22.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La summitul Uniunii Europene privind bugetul blocului 2021-2027 și pachetul său de recuperare pandemică, Ungaria și Polonia au reușit să fonduri substanţiale fonduri, fără a renunţa la demnitatea naţională, a declarat premierul ungar Viktor Orbán, după finalizarea Acordului Consiliului European.

Într-o neobişnuită conferinţă de presă, premierul maghiar a fost prezent, alături de premierul Mateusz Morawiecki, la ambasada Poloniei din Bruxelles. Orbán a mai spus că încercările repetate ale reprezentanţilor ţărilor nordice de a lega acordarea de subvenţii de respectarea statului de drept au fost „zădărnicite cu succes".

"Este inacceptabil ca națiunile care au moștenit statul de drept să critice și să predea lecţii națiunilor luptătoare pentru libertate, care au trecut prin perioade foarte grele și au făcut atât de mult împotriva regimurilor comuniste", a subliniat Orbán. „Le doresc tuturor maghiarilor multe dimineți de succes, cum ar fi aceasta", a adăugat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE