Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vicepreședinta PE Eva Kaili a fost arestată la Bruxelles!

Postat la: 09.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Eva Kaili, vicepreședinte al Parlamentului, socialist grec, a fost arestată pe fondul acuzațiilor că gazda Cupei Mondiale, Qatar, a încercat să corupă un alt politician.

Poliția belgiană a arestat-o vineri seară la Bruxelles pe eurodeputata socialistă greacă Eva Kaili, în vârstă de 44 de ani, una dintre vicepreședintele Parlamentului European, a declarat pentru AFP o sursă apropiată de acest caz, informează dailymail.co.uk.

Această arestare, în cadrul unei anchete de corupție în care este implicată țara gazdă a Cupei Mondiale de fotbal, Qatar, survine după ce alți patru suspecți au fost reținuți anterior, a precizat sursa.

Printre aceștia s-ar număra și partenerul doamnei Kaili, Luca Visentini, în vârstă de 53 de ani, care este actualul secretar general al Confederației Internaționale a Sindicatelor, ITUC. Se presupune că toate cele patru persoane arestate inițial sunt cetățeni italieni sau de origine italiană.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE