Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un ministru progresist înființează centre în Germania pentru ca oamenii să se raporteze reciproc sub anonimat pentru incorectitudine politică!

Postat la: 09.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Josefine Paul, ministrul pentru copii, tineret, familie, egalitate, refugiați și integrare din Renania de Nord-Westfalia din partea Verzilor, dorește să promoveze un proiect care îi încurajează pe germani să-și raporteze concetățenii, potrivit publicației germane Focus.

Aceasta intenționează să înființeze patru centre de raportare în care oamenii să poată raporta în mod anonim alți oameni care se comportă incorect din punct de vedere politic, prin intermediul liniilor de asistență telefonică. De exemplu, trebuie raportate „incidente ostile homosexualilor, migranților, musulmanilor, negrilor și romilor", chiar și cele care nu sunt criminale. Guvernul celui mai populat stat federal va cheltui 140.000 de euro pentru a înființa fiecare centru. „Deoarece voi continua să resping limbajul de gen necreștin și ideologia de gen, este deja previzibil că un denunțător de stânga zelos mă va raporta în stilul Stasi-german de Est. Așa să fie", a spus Dirk Kalweit, vicepreședintele fracțiunii CDU din adunarea legislativă a landului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE