Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat din China a fost executat, azi, după ce a ucis doi oficiali însărcinați cu aplicarea măsurilor anti-COVID

Postat la: 09.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost executat, joi, în China, după ce a înjunghiat mortal două persoane implicate în campania de prevenire și control a epidemiei de coronavirus, potrivit unei declarații a Curții Supreme a Poporului, informează CNN.

Ma Jianguo a fost găsit vinovat de uciderea, la 6 februarie, a doi voluntari care supravegheau intrarea într-un sat din sud-vestul provinciei Yunnan, în perioada de carantină impusă din cauza COVID-19.

„Curtea Supremă a Poporului a concluzionat că Ma Jianguo le-a luat viața oamenilor deliberat și ilegal. Acțiunea sa a fost omucidere intenționată", se arată într-o declarație a instanței. Ma Jianguo se afla la volanul unui autoturism în momentul în care a izbucnit o dispută între pasageri şi voluntari, care le interziceau oamenilor din mașină intrarea în sat. Victimele au fost înjunghiate de mai multe ori în abdomen, potrivit Curţii Supreme a Poporului.

Ma Jianguo a fost condamnat la moarte pe 1 martie. Anterior, acesta a fost închis pentru agresiune. El a comis ultima crimă în termen de cinci ani de la eliberare, ceea ce a condus la o pedeapsă mai aspră, potrivit Curții. Acesta este primul caz cunoscut de pedeapsă cu moartea din China care are legătură cu pandemia de coronavirus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE