Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trump: "Trebuie să cerem negocierea imediată a încheierii pașnice a războiului din Ucraina altfel vom ajunge în al treilea război mondial!"

Postat la: 10.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În cadrul unui miting desfășurat sâmbătă seara pentru susținătorii săi republicani din statul Nevada, fostul președinte american Donald Trump a susținut necesitatea reînceperii procesului de negociere dintre Ucraina și Rusia.

Acesta a declarat că negocierile sunt absolut necesare pentru a nu se ajunge la un conflict nuclear care ar fi extrem de devastator pentru întreaga planetă. „Trebuie să cerem negocierea imediată a încheierii pașnice a războiului din Ucraina, altfel vom ajunge în al treilea război mondial. Și nu va mai rămâne nimic din planeta noastră - totul pentru că oamenii proști nu aveau habar... Ei nu înțeleg puterea nucleară."

Discursul pacifist al lui Donald Trump vine în contextul în care președintele ucrainean Volodimir Zelensky a anunțat acum câteva zile că nu există posibilitatea negocierii cu președintele rus Vladimir Putin, în contextul anexării ilegale de către Rusia a teritoriilor regiunilor Herson, Zaporojie, Donetsk și Lugansk. În cadrul respectivului miting, Donald Trump a atins și alte probleme importante precum acuzațiile aduse lui Hunter Biden, fiul actualului președinte Joe Biden, sau administrarea defectuoasă a rețelei electrice din California, stat condus de către democrați.

„Uitați-vă la politicile lor energetice. Toată lumea trebuie să aibă o mașină electrică dar nu au electricitate pentru a porni un aparat de aer condiționat acum în California". [...] Ei cer într-o scrisoare, «te rog să nu-ți folosești aerul condiționat». Și apoi vor să trimită milioane și milioane de mașini pe o rețea care este ruptă", a precizat în discursul său Donald Trump.

Operatorul rețelei electrice din California a avertizat că rețeaua ar putea deveni prea tensionată în contextul unui val de căldură recent. Acesta i-a îndemnat pe californieni să evite utilizarea energiei în orele de vârf pentru a nu se ajunge la întreruperi de curent. Guvernatorul Gavin Newsom a spus că acestea au fost evitate în cele din urmă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE