Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trump, într-o vizită-surpriză în Irak, prima într-o zonă de conflict de când a fost ales în funcţie

Postat la: 27.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Donald Trump a efectuat o vizită-surpriză de câteva ore în Irak, unde s-a întâlnit cu militari americani, şi a profitat de prima sa deplasare într-o zonă de conflict de când a fost ales, în urmă cu doi ani, pentru a-şi justifica decizia de a retrage trupele americane din Siria, relatează AFP.

"Statele Unite nu pot continua să fie jandarmul lumii. Este nedrept când povara este în întregime susţinută de noi", a declarat el la baza aeriană Al-Assad, la aproximativ 150 de kilometri vest de Bagdad, unde a aterizat miercuri la ora locală 19.16 (18.16, ora României) împreună cu soţia sa, Melania.

Preşedintele şi Prima Doamnă au "zburat către Irak târziu, în seara de Crăciun, pentru a face o vizită trupelor noastre şi comandanţilor noştri militari, pentru a le mulţumi pentru angajamentul lor, succesul şi sacrificiul lor şi pentru a le ura Crăciun fericit", a scris pe Twitter Sarah Sanders, o purtătoare de cuvânt a Casei Albe, care a participat la această vizită.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE