Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teoria Kremlinului: NATO va lupta cu Rusia până la ultimul ucrainean!

Postat la: 11.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prim-adjunctul Administrației Prezidențiale a Rusiei, Serghei Kiriyenko, a declarat marți că Ucraina a permit NATO să le folosească teritoriul și cetățenii pentru a se confrunta cu Rusia.

„Ei (autoritățile Ucrainei ) și-au cedat țara, teritoriul și, cel mai rău, au dat oameni pentru folosință. Au oferit teritoriul Ucrainei și cetățenii Ucrainei pentru a încerca să construiască o confruntare fundamentală între comunitatea occidentală și Rusiei pe acest teritoriu", a spus Kiriyenko la forumul tinerilor politologi "Digoria".

„Desigur, NATO va fi bucuroasă să lupte, așa cum nu ezită să spună, împotriva Federației Ruse până la ultimul ucrainean", a continuat oficialul de la Kremlin. „Înțelegem foarte bine că pe teritoriul Ucrainei nu suntem în război cu Ucraina, nu cu ucrainenii, ci blocul NATO este în război cu Rusia însă pe teritoriul Ucrainei și cu mâinile ucrainenilor", a subliniat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE