Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Suspecții atacului de la Moscova, supuși torturii: Forțat să-și mănânce urechea după ce i-a fost tăiată, electroșocuri în zona genitală

Postat la: 25.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei patru suspecți pentru atacul terorist de la Moscova poartă pe corp semnele unor violențe puternice, după cum se vede din fotografiile cu ei când au fost duși în fața tribunalului pentru a fi arestați.

Unul dintre ei era în stare de inconștiență, în timp ce altul purta un bandaj imens la urechea dreaptă. Imagini apărute pe rețelele sociale rusești și preluate apoi și de media arată că, de fapt, ei au fost torturați prin metode extrem de crude, de la tăierea urechii până la electrocutarea organelor genitale.

Imagini cu unul dintre suspecți imediat după ce a fost prins, imobilizat la pământ, iar unul dintre soldații ruși îi taie urechea dreaptă și îl forțează să o mănânce, au apărut încă de sîmbătă pe rețelele sociale. Ele sunt desosebit de dure și nu pot fi redate.

În alte cadre, suspectul apare ținut de soldați, cu fața plină de sânge. Este vorba despre Saidakrami Raceabalizoda, care a fost dus la tribunal cu un bandaj mare la urechea dreaptă și purtând pe figură semnele unor bătăi.

Un alt suspect, Dalerdjon Mîrzoev, ar fi fost torturat prin electrocutarea organelor genitale. El apare într-o imagine distribuită pe canalul rusesc Telegram întins la podea, imobilizat de un soldat, iar lângă se află o baterie folosită la tortură.

Adus în fața tribunalului pentru a fos arestat, și el poartă semne vizibile de violență pe figură.

Cel mai tânăr dintre cei patru suspecți, Muhammadsober Faizov (19 ani), a fost adus în fața instanței într-un scaun cu rotile și părea că este în stare de inconștiență, nefiind capabil să-și țină nici măcar ochii deschiși. El a fost însoțit de un medic.

Al patrulea suspect, Şamsidin Fariduni, a fost adus imobilizat în fața instanței și, la fel ca ceilalți, poartă pe figură semnele violenței, având fața tumefiată.

Toți cei patru suspecți au fost puși sub acuzare pentru terorism pentru comiterea masacrului de la Moscova în care au fost uciși peste 130 de oameni. Trei dintre ei și-ar fi recunoscut vinovăția.

Instanța a dispus pentru ei arest preventiv până în 22 mai. Suspecții riscă închisoare pe viață dacă vor fi găsiți vinovați de atacul terorist de la Crocus City Hall.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE