Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sunete puternice și inexplicabile îngrozesc locuitorii din Washington: primele informații despre incidentul petrecut în spațiul aerian al SUA

Postat la: 05.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile americane au trimis avioane de luptă în urmărirea unei aeronave ușoare care a încălcat spațiul aerian în zona Washington D.C. și s-a prăbușit ulterior într-o regiune muntoasă din sud-vestul Virginiei, au declarat oficiali americani.

Avioanele de luptă cu reacție au provocat un boom sonic adesupra capitalei SUA în timp zburau cu viteză mare pentru a ajunge din urmă avionul uşor Cessna Citation, care poate transporta între șapte și 12 pasageri, au spus oficialii. Administrația Federală de Aviație a transmis că o aeronavă Cessna s-a prăbușit într-o regiune muntoasă din sud-vestul statului Virginia cam în momentul în care s-a auzit boom-ul sonic în capitală.

Un oficial american a declarat că nu avioanele de luptă cu reacție au provocat prăbușirea. O sursă familiarizată cu incidentul a spus că avionul Cessna ar fi zburat pe pilot automat, iar autoritățile nu au primit răspunsuri după ce au încercat să ia legătura cu pilotul. Nu este clar de ce pilotul nu a răspuns.

Deși sunt rare, incidentele care implică piloți care nu răspund nu sunt fără precedent. Jucătorul de golf Payne Stewart a murit în 1999, împreună cu alte patru persoane, după ce aeronava în care se afla a străbătut mii de mile fără ca pilotul sau pasagerii să răspundă la apeluri. Avionul s-a prăbușit în cele din urmă în Dakota de Sud, fără a exista supraviețuitori.

Boom-ul sonic a provocat consternare în rândul multor locuitori din regiunea capitalei, care au apelat la Twitter pentru a raporta că au auzit un zgomot puternic care a zguduit pământul și pereții. Mai mulți locuitori au spus că au auzit zgomotul până în nordul statului Virginiei și în Maryland.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE