Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SUA a lansat atacuri cibernetice împotriva Iranului

Postat la: 23.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit Washington Post, unul din atacurile cibernetice a vizat calculatoare servind la controlul lansării de rachete şi sateliţi, a informat hotnews.ro. Al doilea atac informatic a lovit o reţea de spionaj însărcinată cu supravegherea trecerii navelor prin strâmtoarea Ormuz.

Washington Post a menţionat că aceste atacuri, planificate de mai multe săptămâni, au fost iniţial propuse de militarii americani ca ripostă contra atacurilor de la jumătatea lui iunie împotriva unor petroliere în strâmtoarea Ormuz. Iranul a fost acuzat de SUA că a atacat mai multe petroliere și că a doborât o dronă americană. Donald Trump s-a gândit la represalii imediate, dar a renunțat în ultimul moment la un atac militar împotriva Iranului.

Președintele american a precizat, sâmbătă, că va impune noi sancțiuni Iranului în încercarea de a bloca Teheranul să obțină arme nucleare, adăugând că o acțiune militară este încă posibilă, transmite Reuters.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE