Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Strateg militar al președinților SUA: Vladimir Putin joacă la cacealma! Nu are forța de a invada

Postat la: 26.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fost strateg militar al președinților SUA Jimmy Carter și George Bush senior, Edard Luttwak, consideră că Vladimir Putin nu deține o putere militară atât de mare precum afirmă și joacă la cacealma, fiind în postura în care nu poate invada Ucraina.

"Va continua să îi sperie pe ucrainieni până ce aceştia vor găsi un preşedinte care este respectuos faţă de Moscova", a explicat Edward Luttwak.

Luttwak arată că R președinților SUA Jimmy Carter și George Bush senior, Edard Luttwak, consideră că Vladimir Putin nu deține o putere militară atât de mare precum afirmă și joacă la cacealma, fiind în postura în care nu poate usia nu are numărul uriaș d președinților SUA Jimmy Carter și George Bush senior, Edard Luttwak, consideră că Vladimir Putin nu deține o putere militară atât de mare precum afirmă și joacă la cacealma, fiind în postura în care nu poate e soldați cu care se laudă, în realitate aceștia fiind mult mai puțini.

"Nu are 500.000, nici 4, nici, 3 nici măcar 200.000 de soldaţi. Aşa că nu poate invada, este cacealma, joacă la cacealma. Este un război al nervilor", mai spune Luttwak.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE