Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Statele Unite consideră că au doborât două drone iraniene în Strâmtoarea Hormuz

Postat la: 24.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Statele Unite consideră că ar fi doborât două drone iraniene în data de 18 iulie în Strâmtoarea Hormuz, nu doar una, a declarat Kenneth McKenzie, comandantul Forțelor Americane în Orientul Mijlociu.

„Ca întotdeauna, a fost o situație tactică complexă. Credem că două drone au fost doborâte cu succes", a declarat Kenneth McKenzie într-un interviu pentru CBS. „Suntem siguri că am distrus o dronă. Este posibil să o fi distrus și pe a doua", a adăugat comandantul.

Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat joi că o navă americană a "distrus" o dronă iraniană în Strâmtoarea Hormuz. Liderul american a anunțat că drona iraniană zbura la o distanță mai mică de 1.000 de metri de nava USS Boxer. Președintele american a declarat că drona iraniană a fost distrusă după ce a ignorat mai multe apeluri de a se îndepărta.

Donald Trump a asigurat vineri că drona doborâtă aparținea Iranului și a transmis că Statele Unite sunt pregătite să răspundă oricărei provocări venite din partea Iranului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE