Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Stare de asediu în Washngton: Anarhiștii au luat cu asalt Congresul american

Postat la: 07.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Congresul SUA a încercat să valideze decizia Colegiului Electoral. Joe Biden, președinte. Zeci de protestatari au luat cu asalt clădirea Congresului. S-au tras în interiorul Capitoliului.

Există răniți și o femeie în stare critică, până la ora asta. Timp de o oră, Donald Trump le-a vorbit susținătorilor săi, adunați în jurul Casei Albe, despre alegerile prezidențiale "trucate." După miting, o serie de americani au luat cu asalt Congresul, aflat la câțiva km. Nu se știe dacă agresorii nu sunt arvuniți de serviciile ostile lui Trump. Garda națională a intervenit în forță. Această organizație este subordonată președintelui. S-a declarant stare de asediu.

Vicepreședintele SUA, Mike Pence, a prezidat ceremonial lucrările Congresului. „Dacă Mike Pence face ceea ce trebuie, noi câștigăm alegerile", a spus Trump la miting. După câteva ore, vicepreședintele american a mărturisit că el are doar un rol decorativ și nu poate schimba rezultatele alegerilor. S-ar spune că Pence l-a părăsit pe Trump. Există informații că agitatori de profesie ai DEEP STATE sunt angrenați în violențe, pentru a arăta lumii că susținătorii lui Trump sunt violenți.

O diversiune obișnuită a serviciilor secrete. Se urmărește punerea sub acuzare a lui Donald Trump. Doar că președintele, încă în funcție, poate institui starea de urgență și să scoată armata pe străzi, care i-a fost mai mereu alături. După alegerile preliminare din Georgia, Partidul Republican a pierdut majoritatea și în Senat. Analiștii Deep State-ului american vorbesc despre sciziunea Partidului Republican, ceea ce e o altă diversiune. Mike Pense a fost scos din Capitoliu de serviciile secrete. Donald Trump le-a cerut aseară susținătorilor săi să plece acasă și să nu le facă jocul adversarilor lor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE