Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Soția lui Joe Biden, vaccinată cu patru doze, are din nou COVID-19, la patru zile după ce se vindecase

Postat la: 24.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Soția președintelui Statelor Unite, Jill Biden , a fost reinfectată cu coronavirusul COVID-19 la patru zile după ce s-a recuperat, relatează miercuri The Hill.

"Prima doamnă nu a dezvoltat simptome ale bolii. Ea va rămâne în Delaware în izolare", a declarat directorul de comunicare al Primei Doamne, Kelsey Donoghue, într-un comunicat.

Prima Doamnă a SUA este complet vaccinată și a făcut și două vaccinuri de rapel împotriva coronavirusului.

La rândul său, Casa Albă a explicat că, miercuri dimineață, președintele american Joe Biden a avut un test negativ pentru coronavirus. Cu toate acestea, întrucât el a fost în vacanță cu soția sa în ultimele zile, este mai probabil ca în zilele următoare să fie testat pentru COVID-19. În plus, în următoarele 10 zile, Biden va purta o mască în timpul evenimentelor publice de interior.

Președintele Statelor Unite s-a îmbolnăvit de coronavirus de două ori în această vară. Biden a fost diagnosticat prima dată cu această boală pe 21 iulie. Câteva zile mai târziu, un test pentru COVID-19 a indicat un rezultat negativ, dar pe 30 iulie, el a fost diagnosticat din nou cu o infecție cu coronavirus. Pe 6 august, președintele a fost testat negativ pentru boală pentru prima dată de la reinfectare.

Medicul curant al lui Biden a avertizat cu privire la posibilitatea unei reveniri a bolii, deoarece acest lucru se întâmplă la pacienții care au folosit Paxlovid pentru tratament.

Biden a primit un ciclu complet de vaccinare COVID-19 și a primit, de asemenea, două doze de rapel ale vaccinului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE