Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Serviciile de spionaj irakiene au oferit informaţii care avertizau privind atacuri

Postat la: 19.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul irakian de Externe, Ibrahim al-Jaafari, a declarat că serviciile de informaţii ale ţării sale au oferit informaţii pe care le deţineau, conform cărora Franţa, Statele Unite şi Iranul se află printre ţările care urmau să fie vizate de atacuri, relatează Reuters.

Afirmaţiile ministrului irakian intervin după ce 132 de persoane au fost ucise vineri seara la Paris, de bărbaţi înarmaţi şi atacatori sinucigaşi, într-o serie de atentate revendicate de gruparea Stat Islamic.

"Au fost obţinute informaţii de la surse ale serviciilor de spionaj irakiene, conform cărora ţările care vor fi vizate în curând sunt Europa în general, Franţa în special, precum şi America şi Iranul", a afirmat Jaafari.

El a adăugat că ţările respective au fost informate. Franţa a denunţat atacurile de vineri seara de la Paris ca fiind un act de război şi a promis să distrugă gruparea Stat Islamic, împotriva căreia efectuează deja raiduri aeriene în Siria, în cadrul unei coaliţii conduse de SUA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE