Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Senatorul SUA Rand Paul: "Bill Gates este cel mai mare finanțator al focarelor de boli fabricate"

Postat la: 22.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorul Rand Paul l-a atacat pe miliardarul globalist Bill Gates pentru obsesia sa de a finanța boli mortale fabricate. Astfel de scheme diabolice au condus direct la pandemia COVID-19, a adăugat el.

"Gates este cel mai mare finanțator al încercării de a găsi acești viruși în peșteri îndepărtate și de a-i aduce în marile orașe", a declarat senatorul Paul pentru Maria Bartiromo, gazda emisiunii "Sunday Morning Futures" de la Fox News.

"Deci, ceea ce s-a întâmplat în China este că au mers la opt-zece ore la sud de Wuhan, la 200-300 de metri adâncime într-o peșteră, au găsit viruși și i-au dus înapoi într-un oraș de 15 milioane de locuitori."

Potrivit senatorului din Kentucky, această parte a cercetării privind câștigarea funcției "a fost finanțată în mare parte de Gates". El a adăugat: "Cred că a ajutat, fără să vrea, la crearea a ceva ce reprezintă cel mai mare pericol pentru omenire în acest moment și pe care l-a finanțat. Așa că există o responsabilitate în acest sens".

Paul a mai remarcat că nu este singurul care se opune deciziei cofondatorului Microsoft de a finanța cercetări periculoase privind obținerea de funcții. El a continuat: "Sunt foarte mulți oameni de știință care cred că Gates greșește finanțând acest lucru".

"Nu trebuie să căutăm viruși care s-ar putea să nu interacționeze niciodată cu omul. Este mai rău decât atât. Ei aduc viruși cu care s-ar putea să nu interacționăm niciodată... înapoi în laborator. Dar apoi, le manipulează, combinându-le cu alți viruși pentru a crea viruși care nu există în natură."

Comentariile senatorului au fost făcute pe fondul unei dezvăluiri făcute de jurnaliștii independenți Michael Shellenberger, Matt Taibbi și Alex Gutentag cu privire la primele persoane infectate de COVID-19. Un articol din 14 iunie scris de cei trei a dezvăluit că trei oameni de știință de la Institutul de Virusologie din Wuhan - Ben Hu, Yu Ping și Yan Zhu - au fost infectați cu SARS-CoV-2 încă din toamna anului 2019.

"Unul dintre ei, cel despre care ei cred că a fost primul om de știință care s-a îmbolnăvit... a fost unul dintre [cei implicați în] crearea acestor noi viruși, viruși care nu se găsesc în natură", a declarat Paul. "Acesta este câștigul cercetării funcționale și, prin urmare, acest lucru închide practic afacerea".

Legiuitorul pentru Bluegrass State i-a spus lui Bartiromo: "Ceea ce voi încerca să urmăresc acum este ca, oricine a dezvăluit acest lucru, dacă există documentație în acest sens, totul ar trebui să fie declasificat. Această legislație a trecut în unanimitate. Dacă putem obține acele documente și, de fapt, să punem la dispoziția întregului public că prima persoană care s-a îmbolnăvit a fost un om de știință din laborator, atunci este o afacere încheiată."

"Știm că a venit din laborator și toată lumea poate recunoaște acest lucru, dar apoi putem trece la reformă. Nu ar trebui să finanțăm acest tip de cercetare în China, dar nici în Statele Unite nu ar trebui să finanțăm acest tip de cercetare."

Paul a subliniat necesitatea de a restricționa cercetările de obținere a funcțiilor, adăugând că SUA și un consorțiu internațional ar trebui "să convină în mod voluntar să restricționeze acest lucru". Potrivit senatorului, posibilitatea ca un alt virus creat de om, precum SARS-CoV-2, să se scurgă dintr-un laborator, ar putea ucide între cinci și 50 la sută din populația lumii.

"Acest lucru este foarte, foarte grav. Este la fel de important ca și controlul armelor nucleare ... [și] pericolul unui război nuclear. Dar acest lucru este mult mai insidios", a concluzionat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE