Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Se opreste coronavirusul: Ţările producătoare de petrol sunt "aproape de un acord", afirmă Donald Trump

Postat la: 10.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele american, Donald Trump, a afirmat joi că principalele ţări producătoare de petrol în frunte cu OPEC şi Rusia, sunt "aproape să ajungă la un acord" pentru a sprijini preţurile, notează AFP.

"Sunt aproape să ajungă la un acord, vom şti în curând despre ce este vorba", a declarat Donald Trump în cursul briefingului de presă cotidian pe tema coronavirsului. "Probabil vor anunţa ceva astăzi sau mâine, într-un sens sau altul", a adăugat el.

Liderul de la Casa Albă a precizat că joi a avut "o conversaţie foarte bună" la telefon cu omologul său rus, Vladimir Putin, şi cu regele Salman al Arabiei Saudite pe această temă. Cei trei lideri au discutat despre "un acord asupra petrolului", anunţase mai devreme, fără alte precizări, un consilier al preşedintelui Trump, Dan Scavino Jr.

Principalele ţări producătoare de petrol încearcă să ajungă la un acord privind o reducere masivă a producţie pentru a susţine preţurile care s-au prăbuşit cu pandemia de COVID-19.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE