Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rusia intenționează să introducă sistemul bancar islamic!

Postat la: 19.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rusia are în vedere introducerea sistemului bancar islamic în republicile ruse Daghestan, Cecenia, Tatarstan și Bașkiria, ca un prim pas. Acest sistem bancar ar putea fi apoi extins în toată Rusia.

Un oficial rus a anunțat un proiect pilot de introducere a sistemului bancar islamic în republicile ruse Daghestan, Cecenia, Tatarstan și Bașkiria, ca un prim pas, subliniind că sistemul ar putea fi extins ulterior în întreaga Rusie.

Acest lucru a fost raportat duminică de Russia Today, citându-l pe Anatoli Aksakov, președintele comisiei pentru piețe financiare din Duma de Stat. "Cu mult timp în urmă, am primit multe cereri relevante din partea activiștilor din Bașkiria și Tatarstan, precum și din Cecenia și alte republici din Caucazul de Nord", a declarat Akaskov.

El a adăugat că aceste inițiative atrag atenția "deoarece unele țări din Orientul Mijlociu și Asia și-au exprimat interesul de a investi în aceste regiuni rusești, dar nu au făcut această investiție în cele din urmă din motive religioase.

Oficialul rus declarase anterior pentru Russia Today că, dacă experimentul va avea succes după doi ani de teste, proiectul ar putea fi lansat pe întreg teritoriul Rusiei. El a adăugat că inițiativa va încuraja antreprenorii din Orientul Mijlociu să investească în economia rusă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE