Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rusia aruncă în luptă dronele sinucigașe iraniene. Shahed 136 sunt spaima soldaților ucraineni care cer de la occidentali arme capabile să le anihileze

Postat la: 16.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Purtătorul de cuvânt al Forţelor Aeriene Ucrainene, Iuri Ihnat, a declarat că trupele ruse folosesc drone kamikaze iraniene în războiul împotriva Ucrainei.

Potrivit acestuia, armata ucraineană a doborât deja o astfel de dronă. Ihnat a confirmat, astfel, că forțele de ocupație ruse folosesc deja drone pe care Rusia le-a achiziționat în secret din Iran. "În ceea ce privește Iranul, da, există dovezi că armata rusă, într-adevăr, primește (drone, n.r.) și le şi folosește. Am văzut deja o astfel de dronă - Shahed 136" - a precizat militarul. Iuri Ihnat a explicat că dronele iraniene sunt o țintă dificilă.

"Este clar că ținta este extrem de complexă și, pentru a doborî astfel de ținte, este nevoie de sisteme suplimentare. În plus, este nevoie de vigilență din partea soldaților noștri" - a adăugat purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene ale Ucrainei. Cu toate acestea, Ihnat a subliniat că trupele ucrainene vor dezvolta noi mijloace de apărare împotriva dronelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE