Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rusia a lansat din Marea Caspică 8 rachete de croazieră spre centrul, sudul și vestul Ucrainei

Postat la: 03.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Purtătorul de cuvânt al Comandamentului Forțelor Aeriene ale Ucrainei, Yuriy Ignat, a declarat marți că Rusia a tras 8 rachete spre pe teritoriul ucrainean, dintre care 7 au fost doborâte de apărarea aeriană, potrivit Pravda Ucraina.

„Pe 2 august, în jurul orei 17.00, ocupanții au lansat un atac cu rachete din zona Mării Caspice. Au fost folosite bombardiere strategice Tu-95 (Tu-160). În total, opt rachete de croazieră de tip X-101 (X-555) au fost lansate spre teritoriul Ucrainei în direcția regiunilor centrale, sudice și vestice ale Ucrainei. Șapte din cele opt rachete au fost doborâte de apărarea aeriană a Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Șase rachete au fost eliminate de trupele de rachete antiaeriene și una a fost doborâtă de un avion de luptă al Forțelor Aeriene. Din păcate, a fost lovit un singur în regiunea Lviv - un complex de rachete antiaeriene", a afirmat oficialul ucrainean.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE