ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Robinette Off! Lui Joe Biden i s-a oprit conducta cu fonduri a donatorilor de la Hollywood care acum îi cer retragerea

Postat la: 12.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După George Clooney, și alte figuri importante de la Hollywood, inclusiv fondatorul Netflix, moștenitoarea Disney și creatorul LOST, cer retragerea lui Joseph Robinette Biden din cursa electorală.

George Clooney, unul dintre marii donatori ai Partidului Democrat, a cerut public ca Joe Biden să se retragă din cursa pentru Casa Albă, iar cereri similare au venit din partea altor personalități din Hollywood, potrivit CNN. Regizorul Rob Reiner a distribuit articolul de opinie al lui Clooney pe platforma X, argumentând că democrația se confruntă cu o amenințare existențială și că Biden ar trebui să facă loc „cuiva mai tânăr" pentru a-l înfrunta pe Donald Trump

Reed Hastings, cofondatorul Netflix, a declarat săptămâna trecută pentru The Times că Biden ar trebui să se retragă. Creatorul serialului „LOST", Damon Lindelof, a scris un articol pentru Deadline în care îndeamnă Hollywood-ul să nu mai doneze bani până când nu este numit un nou candidat. Abigail Disney, moștenitoarea imperiului Disney, a anunțat că va opri donațiile până când Biden va fi înlocuit. Ari Emanuel, șeful Endeavour, a criticat lipsa unei limite de vârstă pentru președinție și a spus că Partidul Democrat are mulți alți candidați valoroși care ar putea concura.

Această mișcare de retragere a sprijinului pentru Biden în Hollywood reprezintă o provocare majoră pentru el, în contextul în care se confruntă și cu îngrijorări din partea membrilor democrați ai Congresului și guvernatorilor privind capacitatea sa de a-l învinge pe Trump și de a îndeplini încă un mandat. Echipa de campanie a lui Biden a făcut apel la susținătorii săi din Hollywood pentru a nu-și retrage sprijinul.

În editorialul său din New York Times, George Clooney a exprimat afecțiune pentru Biden, dar a subliniat că „timpul se scurge" și că democrații, inclusiv senatorii și membrii Camerei Reprezentanților, ar trebui să-i ceară președintelui să se retragă voluntar pentru a proteja șansele partidului la alegerile din noiembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE