Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reactia lui Emmanuel Macron dupa ce Iranul a anuntat depasirea limitei de imbogatire cu uraniu

Postat la: 08.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele francez Emmanuel Macron a condamnat duminica Iranul pentru incalcarea prevederilor Acordului Nuclear semnat in 2015 prin decizia de a creste concentratia uraniului imbogatit, relateaza Reuters.

Emmanuel Macron a reiterat termenul limita de 15 iulie pentru reluarea dialogului cu omologul sau iranian Hassan Rouhani privind Acordul Nuclear, conform Mediafax. Conflict departe de a fi stins! Oficialii de la Teheran vor creste concentratia uranului imbogatit

Administratia de la Teheran a anuntat duminica dimineata ca va creste concentratia uraniului imbogatit cu aproape doua procente peste limitele permise in Acordul Nuclear semnat in 2015, pentru a produce combustibil pentru centrale nucleare.

Abbas Araqchi, adjunct al ministrului iranian de Externe, a transmis ca Administratia de la Teheran va inceta sa respecte cate o prevedere a Acordului Nuclear la fiecare 60 de zile, daca tarile semnatare nu iau masuri pentru protejarea Iranului de sanctiunile impuse de Statele Unite.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE