Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția Rusiei la planul de pace al lui Elon Musk: "În primul rând, a ținut roboții treji!"

Postat la: 04.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a reacționat marți, 4 octombrie, după scandalul generat de planul de pace propus de miliardarul american Elon Musk. Peskov a declarat că "inițiativa" miliardarului "nu i-a lăsat pe mulți să doarmă" în Ucraina, Lituania, Letonia, Estonia, Polonia și Europa în general, afirmând că "în primul rând, a ținut roboții treji".

El a subliniat că "este un lucru pozitiv că un bărbat ca Musk caută o cale de ieșire din această situație". Peskov a mai spus că multe dintre propunerile lui Musk "merită atenție", dar a respins ideea repetării referendumurilor din teritoriile ocupate în Ucraina. "Pe de altă parte, toate aceste reflecții, chiar și ale tuturor celor care găsesc înțelepciunea să gândească, sunt spulberate de decizii precum cea a lui Zelenski de astăzi privind imposibilitatea negocierilor cu Vladimir Putin", a adăugat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Reacția a venit după ce Elon Musk a propus, pe Twitter, un sondaj privind rezolvarea războiului din Ucraina. Printre propunerile sale se află repetarea referendumurilor sub supravegherea ONU și plecarea Rusiei "dacă aceasta este voința poporului". CEO-ul Tesla și SpaceX a mai spus că peninsula Crimeea ar trebui recunoscută oficial ca parte a Rusiei, aprovizionarea cu apă a peninsulei și recunoașterea statutului de neutralitate din partea Kievului. El le-a cerut utilizatorilor să voteze propunerile cu "da" sau "nu".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE