Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Razboiul e inevitabil! 85.000 de soldați ruși sunt mobilizați la granița cu Ucraina

Postat la: 11.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rusia continuă să aducă trupe militare lângă Ucraina. Ucraina estimează că, la momentul actual, în zonă sunt 85.000 de soldați ruși. Imagini cu mișcările masive de trupe ale Rusiei în estul Ucrainei au apărut în mediul online, în timp ce Kievul susține că ar putea fi provocat de „agresiunea" rusă din zona de conflict.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare apar tancuri şi transportoare blindate, iar pe fundalul clipului se pot auzi militarii vorbind în limba rusă. Autorul imaginilor a scris pe Twitter: „Pregătiți de luptă". Într-un alt clip, poate fi observat un convoi militar care se deplasează prin Baltiysk, un oraș portuar din regiunea Kaliningrad. Ucraina estimează că, la 40 de km distanță de frontiera sa, s-ar afla 85.000 de soldați ruși.

Imaginile au apărut pe internet după ce Ucraina a avertizat că ar putea fi provocată de „agresiunea" rusă în zona de conflict din regiunea est-ucraineană Donbas. „În același timp, trebuie remarcat faptul că intensificarea agresiunii armate a Federației Ruse împotriva Ucrainei este posibilă numai dacă se ia o decizie politică adecvată la cel mai înalt nivel de la Kremlin", a spus Andrii Taran, ministrul ucrainean al Apărării. Totodată, el susține că reluarea agresiunii armate împotriva Ucrainei ar putea fi motivată de acuzațiile rusești privind încălcarea drepturilor vorbitorilor de limbă rusă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE