Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Putin: Puterea în Republica Moldova a fost uzurpată de oligarhi. Îi vom susţine pe Igor Dodon şi partenerii săi

Postat la: 13.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele rus Vladimir Putin a promis susţinere coaliţiei Dodon - Sandu "pentru a scăpa pentru totdeauna de oamenii care au uzurpat puterea", onsiderând că, în Republica Moldova, oligarhii "au acaparat toate instituţiile de stat". El a calificat acţiunile preşedintelui Dodon şi ale partenerilor săi de coaliţie drept "un pas spre construirea unui stat civilizat şi modern", relatează deschide.md.

"Ceea ce a fost făcut de către preşedintele Dodon şi oponenţii săi recenţi, cu aşa-zisele partide pro-occidentale, este un pas spre construcţia unui stat civilizat şi modern", spune Putin, conform deschide.md.

„Cred că Moldova nu este o situaţie unică. Puterea în Moldova, la fel ca şi Ucraina, era uzurpată de structurile oligarhice, de oligarhii care au zdrobit toate structurile statului, totul absolut. Adică ei au câştigat bani pe seama moldovenilor şi şi-au consolidat bunăstarea personală şi pârghiile de influenţă asupra statului", a declarat Putin într-un interviu pentru presa din Rusia.

Acesta l-a lăudat pe preşedintele Igor Dodon, care a reuşit să se alieze pentru a „construi un stat modern şi civilizat". „Ce a făcut preşedintele Dodon, împreună cu oponenţii lui, să spunem, convenţional, din partidele prooccidentale, este un pas spre construirea unui stat modern, civilizat şi modern. Cu siguranţă îl vom susţine atât pe preşedintele Dodon, cât şi pe actualii săi parteneri de coaliţie, astfel încât ei să scape, în general, inteligent, de acei oameni care au uzurpat puterea în Moldova. În pofida unor contradicţii, ei au găsit puterea de a construi o activitate comună în interesul statului moldovenesc şi al poporului moldovenesc. Noi, cu siguranţă, îi vom sprijini", a punctat Putin.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE