Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Putin contestă supremația SUA la al șaptelea Forum Economic de Est: Dictatul unei țări care se imaginează ca fiind reprezentantul lui Dumnezeu pe Pământ

Postat la: 08.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vladimir Putin și-a prezentat viziunea asupra lumii la al șaptelea Forum Economic de Est.

„Viziunea Rusiei asupra unei ordini multipolare este aceea a unei lumi care trebuie să fie mai justă, o lume care nu ar trebui să se bazeze pe dictatul unei țări, care se imaginează ca fiind reprezentantul lui Dumnezeu pe Pământ, sau poate chiar mai sus, și își construiește întreaga politică pe presupusa sa exclusivitate", a precizat Putin.

"Mulți spun astăzi că Rusia încalcă dreptul internațional. Eu cred că acest lucru nu este absolut adevărat", a insistat el adăugând că dreptul internațional a fost încălcat de cei care au invadat Libia și Irakul, dar care acum se referă la anumite reguli inventate.

Organizat de Fundația Roscongress, al șaptelea Forum Economic de Est se va desfășura în perioada 5-8 septembrie la Vladivostok. TASS este partenerul de informații generale al evenimentului și agenția oficială de gazdă foto. Anul acesta, tema forumului este: „Pe calea către o lume multipolară".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE