Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Publicista americană Candace Owens: I-am dat 50 de miliarde de dolari lui Zelenski. De exact 50 de miliarde au cumpărat oligarhii ucrainieni proprietăți în Elveția

Postat la: 15.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Publicista americană Candace Owens acuză că cele 50 de miliarde de dolari date Kievului de către SUA au fost deja cheltuite pe proprietăți imobiliare în Elveția.

„Doar de curând i-am dat lui Volodimir Zelenski 50 de miliarde de dolari, dar acum el cere mai mult", s-a indignat Owens la postul american de televiziune Fox News. Potrivit spuselor sale, este exact suma de bani folosită de oligarhii ucraineni în ultimele trei luni pentru achiziționarea de imobiliare în Elveția. Jurnalista este convinsă că ar trebui trimisă o comisie specială în Ucraina pentru a clarifica pe ce a cheltuit Kievul banii americani.

Candace Amber Owens Farmer (n. 29 aprilie 1989, Stamford⁠, Connecticut, SUA) este o scriitoare conservatoare, prezentatoare de talk-show, comentatoare și activistă. În 2021, s-a alăturat companiei The Daily Wire⁠(d) unde este gazda emisiunii Candace, un podcast care dezbate subiecte politice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE