Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Proteste masive în Franța împotriva vaccinării obligatorii

Postat la: 26.09.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patru marşuri au avut loc sâmbătă la Paris, iar între 60.000 şi 80.000 de manifestanţi au ieșit în stradă în întreaga ţară, în a 11-a sâmbătă la rând, pentru a-şi exprima opoziţia faţă de vaccinarea obligatorie a personalului medical.

"Suntem aici, chiar dacă Macron nu vrea, suntem aici", au scandat manfestanţi, care au plecat de pe espalanda Gării din Lyon. Între manifestanţi, un bărbat deghizat în Isus Cristos, purta o cruce în formă de şine, pe care scria "Arbeit Macht Frei" ("Munca eliberează", inscripţia de la intrarea în lagărul nazist de exterminare Auschwitz) şi "halt Pass", potrivit unui jurnalist AFP. "Manifestez în fiecare weekend, pentru că ne-a fost spoliată libertatea", declară Annick Gauthier, în vârstă de 65 de ani, care a venit cu un grup de câţiva prieteni "veste galbene" din Val-de-Marne.

"Manifestez împotriva lui Macron şi măsurilor sale care omoară libertatea. Nu sunt vaccinat, nu am încredere. Dar poate că voi fi obligat, dacă se vor plăti testele", declară Tristan, un pensionar în vârstă de 72 de ani, "o vestă galbenă din primul moment". Un proiect de lege cu privire la o prelungire a paşaportului sanitar după 15 noiembrie urmează să fie prezentată la 13 octombrie în Consiliul de Miniştri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE