Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prințul William a pus mâna pe un miliard de lire sterline

Postat la: 10.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Odată cu urcarea pe tron ​​a Prinţului Charles, fiul său cel mare a devenit prinţ moştenitor, Prinţ de Wales şi al 25-lea Duce de Cornwall, relatează The Guardian, care precizează că, astfel, Prinţul William moşteneşte automat Ducatul de Cornwall, care a reprezentat o sursă de venit pentru tatăl său timp de mai bine de jumătate de secol.

Acest lucru se datorează deţinerii unei proprietăţi funciare de peste 52.000 de hectare ceea ce îl face şi unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din Anglia, averea fiind estimată la un miliard de lire sterline. Ducatul Cornwall deţine terenuri în 20 de comitate din Anglia şi Ţara Galilor - majoritatea nu în Cornwall - care se întind de la Devon la Kent şi Carmarthenshire până la Nottinghamshire.

O mare parte din proprietate cuprinde terenuri agricole, dar include şi case şi proprietăţi comerciale, păduri, râuri, zonă de coastă şi aproximativ o treime din parcul naţional Dartmoor, unde cândva existau staniu şi cupru. Unele dintre cele mai neobişnuite proprietăţi includ terenul de cricket Oval din centrul Londrei - care a fost închiriat de clubul de cricket din comitatul Surrey din 1874 - precum şi închisoarea Dartmoor şi o pepinieră a Lostwithiel în Cornwall.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE