Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt bineveniți la recepția de stat de la Palatul Buckingham. Răceala Regelui Charles al III-lea

Postat la: 18.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, li s-a reamintit încă o dată că, renunțând la calitatea de membri ai familiei regale în 2020, vor pierde o serie de privilegii de care se bucură alți membri ai familiei regale.

Ducii de Sussex nu vor fi invitați la o recepție oficială la Palatul Buckingham cu participarea liderilor mondiali, ambasadorilor și membrilor străini ai familiilor regale, care va avea loc pe 18 septembrie, în ajunul înmormântării Majestății Sale, scrie The Telegraph.

La începutul săptămânii, a fost raportat în mass-media că ei au primit o invitație la un eveniment găzduit de Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă, dar ulterior a fost dezvăluit că oficialii Palatului Buckingham au insistat să anuleze invitația deoarece recepția este pentru membrii actuali numai familia regală.

Președintele SUA Joe Biden, premierul canadian Justin Trudeau, președintele francez Emmanuel Macron și mulți alții se numără printre șefii de stat care vor sosi la Londra în acest weekend pentru a participa la înmormântarea Reginei. Liderii mondiali, ambasadorii și membrii regali străini vor participa la o recepție la palat, unde vor fi, de asemenea, întâmpinați de Prințul și Prințesa de Wales, Prințesa Anne și de Contele și Contesa de Wessex.

Prințului Harry i s-a interzis anterior să poarte uniforma militară pentru a-și lua rămas bun de la Regină, dar i s-a permis să o poarte pentru o veghe de 15 minute la Westminster Hall. Specialiștii nu exclud ca palatul să fi intervenit în rezolvarea acestei probleme.

Forțați să rămână în Marea Britanie timp de 10 zile, ducii de Sussex, care au plecat într-un turneu european cu câteva zile înainte de moartea Reginei, s-au confruntat în repetate rânduri cu atitudinea rece a membrilor seniori ai familiei regale. Prințul Harry nu a fost invitat la cină cu tatăl său, regele Charles al III-lea, și cu fratele său mai mare William.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE