Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primul transgender în functia de ministru adjunct al Sanatatii numit de Joe Biden

Postat la: 20.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Joe Biden a anuntat ca va numi un pediatru transgender, Rachel Levine, ministru adjunct al Santatii, conform AFP. Biden este primul presedinte ales al SUA care a inclus persoanele transgender in multumirile sale, in timpul discursului sau de victorie din noiembrie.

Profesor universitar in pediatrie si psihiatrie, Rachel Levine "este pe punctul de a fi primul oficial federal transgender afirmat care va fi confirmat de Senatul SUA", a declarat echipa lui Joe Biden. Ea va deveni apoi cea mai inalta oficiala transgender din guvernul federal american, acum in lupta cu pandemia in tara cea mai afectata din lume, cu 24 de milioane de cazuri si aproape 400.000 de decese.

"Ea va oferi o conducere puternica si expertiza cruciala de care avem nevoie pentru a ghida oamenii in aceasta pandemie, indiferent de unde provin, rasa, religie, orientare sexuala, identitate de gen sau dizabilitate", a adaugat Joe Biden. Democratul a promis ca va trece la o reactie rapida pentru a combate pandemia COVID-19 din Statele Unite.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE