Primul scandal: Prințul Harry și soția lui, supărați deoarece copiii lor nu vor primi titlul de Alteță Regală
Postat la: 18.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Prințul Harry și soția lui Meghan Markle sunt „supărați" deoarece copiii lor, Archie și Lilibet, nu vor primi titlul de Alteța Sa Regală (ASR) când vor fi numiți prinț și prințesă de Regele Charles al III-lea, potrivit Daily Mail.
Copiii prințului Harry și ai lui Meghan Markle nu vor primi statutul de ASR atunci când vor fi numiți prinț și prințesă de către regele Charles al III-lea, susține o sursă. Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an, urmează să fie numiți oficial prinț și prințesă în viitorul apropiat, deoarece Charles a fost de acord să emită un document pentru a acorda aceste titluri.
Totuși, sursele susțin că, în urma discuțiilor tensionate cu noul rege, soții Sussex sunt „furioși" deoarece copiii lor nu vor primi titluri de Alteța Sa Regală. Se mai spune că Harry și Meghan s-au plâns că fiicele prințului Andrew, Beatrice și Eugenie, au statutul de ASR, deși nu sunt membri ai familiei regale în activitate.
„Harry și Meghan au fost îngrijorați de problema securității, iar faptul că sunt prinț și prințesă le aduce dreptul de a avea anumite niveluri de securitate regală. Au existat multe discuții în ultima săptămână. Ei au insistat că Archie și Lilibet sunt prinț și prințesă. Au fost necruțători de când a murit regina. Dar au rămas furioși pentru că Archie și Lilibet nu pot lua titlul de ASR. Acesta este acordul, pot fi prinț și prințesă, dar nu ASR, deoarece nu sunt membri ai familiei regale care lucrează", a declarat o sursă pentru The Sun.
Archie și Lilibet au dreptul la aceste titluri în urma decesului reginei, ca parte a regulilor stabilite de regele George al V-lea în 1917 care limitau numărul de membri ai familiei regale care folosesc titlul ASR.
„Să-i lăsăm pe Archie și Lilibet să devină prinț și prințesă, dar să nu aibă titlurile HRH ar fi un compromis clasic. Același lucru s-a întâmplat cu Diana și Fergie după ce au divorțat de Charles și Andrew. Și, bineînțeles, Sarah Ferguson este și astăzi ducesă de York. Harry și Meghan ar trebui să fie mulțumiți, deoarece folosirea de prinț sau prințesă sună bine în State. Dar, chiar dacă copiii lor sunt încă sus în linia de succesiune, ei nu vor fi membri ai familiei regale care lucrează, așa că este foarte corect să nu aibă titluri. O mulțime de oameni cred că Harry și Meghan ar trebui să-și piardă ei înșiși titlurile, așa că eu cred că ar trebui să accepte acest compromis și să fie recunoscători, deoarece ar putea fi mult mai rău pentru ei și pentru copiii lor", a declarat, pentru MailOnline, expertul regal Phil Dampier.
Soții Sussex au încetat să mai folosească propriile lor titluri ASR după ce au renunțat la statutul de membri ai familiei regale de rang înalt și s-au mutat în Aemrica de Nord.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Furtuna economică perfectă. Cum arată perspectivele analiștilor financiari în timp ce Consiliul European strânge cu ușa România
Deficitul bugetului de stat prognozat pentru anul 2025 s-a majorat la valoarea medie a anticipaţiilor de 7,3% din PIB, iar anticipaţiile de creştere economică se situează la valoarea medie de 1,3%, potrivit estimărilor analiştilor Asociaţiei CFA România.
-
Donald Trump numește un controversat om de afaceri ambasador al SUA în Uniunea Europeană
Donald Trump anunță, miercuri, că l-a numit pe Andrew Puzder, fost patron al lanțurilor de fast-food Hardee's și Carl's Jr, în funcția de ambasador al Statelor Unite în Uniunea Europeană.
-
Doi experți de la Yale dezvăluie: Lovitura mortală a lui Trump care duce la sfârșitul guvernării lui Putin
Jeffrey Sonnenfeld și Steven Tian, doi experți de la Institutul Yale din Statele Unite, dezvăluie într-o analiză cum o lovitură mortală a lui Donald Trump ar putea duce la sfârșitul regimului lui Putin. Noul președinte al SUA și-a orientat poziția față de Putin, odată ce a aflat cât de slabă este cu adevărat economia Rusiei.
-
Polul Nord magnetic și-a modificat poziția neasteptat de mult: Se îndreaptă spre Rusia și poate avea consecințe grave
Spre deosebire de Polul Nord geografic, care are o amplasare fixă, poziţia Polului Nord magnetic este determinată de câmpul magnetic al Pământului, care este în continuă mişcare.
-
DAVOS - Cel mai mare fond suveran din lume avertizează: Inflaţia alimentată de tarife reprezintă unul dintre cele mai mari riscuri
CEO-ul Norges Bank Investment Management din Norvegia, care administrează cel mai mare fond suveran din lume, a declarat marţi, la Forumul Economic Mondial de la Davos, că inflaţia alimentată de tarife reprezintă unul dintre cele mai mari riscuri pentru pieţele financiare în 2025.
-
S-a aflat nota de plată pentru eliberarea de Rusia: Europa trebuie să cumpere gaze de șase miliarde de dolari de la americani
Europa ar putea fi nevoită să achiziţioneze în această vară cel puţin 100 de nave încărcate cu gaze, în valoare de aproximativ şase miliarde de dolari la preţurile actuale, pentru a înlocui stocurile de gaze, după scăderea nivelului din depozite, în urma vremii nefavorabile şi a opririi livrărilor din Rusia.
-
Călin Georgescu face o declaratie neasteptata legata de serviciile secrete si relatii cu ofiteri de informatii
Călin Georgescu, candidat independent la Președinția României, face o declarație bizară într-un interviu la Marius Tucă Show. Georgescu afirmă că are contacte în interiorul serviciilor de informații, iar „oameni de bună credință" din aceste structuri îi dau acces la rapoarte.
-
Cele mai comune probleme la buldoexcavatoare
Buldoexcavatoarele sunt utilaje esențiale în construcții, agricultură și multe alte domenii, fiind proiectate să îndeplinească sarcini diverse, precum săparea, încărcarea și manipularea materialelor. Deși sunt robuste și puternice, ca orice echipament, pot întâmpina probleme în timpul utilizării.
-
Răsturnare de situație privind DOGE, departamentul creat cu dedicație pentru Elon Musk. Ce arată ordinul semnat de Trump
Ordinul executiv semnat de președintele Donald Trump privind înființarea DOGE, departamentul pentru eficientizarea guvernului ce urmează să fie condus de Elon Musk, arată două modificări majore față de ceea ce a fost anunțat în public.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Efectul BRICS: Mai mult de jumătate din țările lumii boicotează dolarul american
- 2.Au ajuns-o blestemele oamenilor amărâți de care si-a batut joc: Ursula von der Leyen e grav bolnavă. Și-a anulat toate vizitele
- 3.Aici ar putea fi declanșat Al Treilea Război Mondial: au început pregătiri majore de apărare
- 4.Adevăratele planuri ale lui Donald Trump pentru România. Expert în securitate: „Acest lucru mă sperie"
- 5.De ce stârnește Elon Musk panică printre liderii europeni
- 6.Miracolul argentinian se poate transforma în film de groază - Aprecierea uriașă a monedei pune presiune pe Javier Milei
- 7.Donald Trump ia în calcul posibilitatea de a declara o urgenţă economică naţională
- 8.România ajunge la sapă de lemn, în timp ce economia Ungariei bubuie: salariile vor crește cu 8%, inflația fiind menținută la 3%
- 9.Afacere de 300 de miliarde de euro, propusă de Zelenski lui Trump, pentru economia SUA. "Luaţi banii şi vom cumpăra toate armele din Statele Unite"
- 10.Șeful influentului grup rus de analiză Valdai despre declarațiile lui Donald Trump
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu